Onthulling kunstwerk

Tijdens de laatste dag van de voetbalschool in 2013 hebben de deelnemers, waaronder mensen met een beperking, 100 kleine schilderijtjes gemaakt die uiteindelijk tot 2 grote schilderijen zijn omgetoverd. De twee samengestelde schilderijen kennen het thema Sport en jeugd.
Via de techniek van schilderkunst werd het volledige thema Sport-jeugd en techniek ten uitvoer gebracht. Traditiegetrouw het overkoepelende thema van de laaste dag van de voetbalschool.

De voetbalschool staat niet alleen voor sporten maar ook voor oog hebben voor de medemens. De twee schilderijen worden daarom geschonken aan de ouderen in onze samenleving. Met SRVZ De Rozeboom is bepaald dat beide schilderijen een mooie plek zullen krijgen in het verzorgingstehuis.

Dit kunstwerk is mede mogelijk gemaakt door het Buurtcultuurfonds van Stadlander. Het kunstwerk zal op donderdag 17 april om 11.30 uur onthuld worden door wethouder Jan Oudesluijs van de Gemeente Tholen in de Rozeboom in Sint Philipsland.

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>