Bjorn vd Doelen en Martijn Meerdink naar de voetbalschool

Bjorn vd Doelen is dit jaar na 3 jaar afwezigheid op de voetbalschool weer van de partij. De oud speler van onder andere PSV, FC Twente, NEC en Standaard Luik met 249 wedstrijden in het betaalde voetbal heeft veel fans door zijn passie en inzet in de wedstrijden. Bjorn is op zijn 29e gestopt met voetbal om zijn passie muziek spelen en maken te gaan beoefenen en heeft daarna meerdere singeles uitgebracht.

De volgende gasttrainer is international Martijn Meerdink. De oud speler van AZ, Groningen en de Graafschap waar hij in 2010 gestopt is door een blessure. In de tijd bij AZ is Martijn maar 1x opgeroepen voor het Nederlands elftal als vervanger voor Arjen Robben. In deze wedstrijd heeft hij nog een assist gegeven op Dirk Kuijt, echter is Martijn nogmaals opgeroepen maar heeft helaas niet meer gespeeld. In totaal heeft Martijn Meerdink 229 wedstrijden gespeeld en hierin 41 maal gescoord.

 

Reacties uitgeschakeld.