Laatste gasttrainers bekend

De laatste gasttrainers zijn bekend voor de voetbalschool van volgende week:

Leo Koswal de oud speler van onder andere Vitesse, MVV, Emmen, Top Oss en Excelsior komt op dinsdagochtend onze deelnemers een gasttraining verzorgen. Leo heeft in heel zijn carrière 107 wedstrijden gespeeld in het betaalde voetbal en hierin 10 doelpunten gemaakt. Na zijn actieve veldcarrière is hij strandvoetballer geworden en heeft hier het Nederlands elftal van gehaald.

De volgende gasttrainer welke naar Sint Philipsland afreist om een gasttraining te verzorgen is oud international Ruben Schaken. Deze 7 voudig international welke bij SC Cambuur is begonnen in het betaalde voetbal, na 3 seizoenen Cambuur naar Veendam is gegaan. Na 3 seizoenen Veendam is hij bij VVV-Venlo gaan voetballen waarbij hij met VVV promoveerde naar de Eredivisie en door Voetbal International is verkozen tot beste speler van de eerste divisie. Zijn volgende 4 seizoenen heeft hij bij Feyenoord gevoetbald onder Ronald Koeman, in deze periode heeft hij ook op 30 jarige leeftijd zijn interland debuut gemaakt en hierin 2 maal gescoord. Hij heeft zijn carriere afgesloten bij Ado Denhaag waar hij afgelopen jaar gestopt is al actief voetballer.

Arno Arts speelde als middenvelder voor het grootste deel van zijn carrière bij N.E.C. en Willem II. Bij Willem II was hij lange tijd aanvoerder. In Zwitserland speelde hij bij FC Luzern waarmee hij de Zwitserse beker won. Arno komt dinsdag middag ons trainersteam versterken met een gasttraining.

 

Reacties uitgeschakeld.