Clinic fitkeeper op de voetbalschool

Nadat de inschrijvingen van NOAD’67 leden afgelopen week gestart is met veel animo, starten vanaf deze week de open inschrijving. Intussen worden ook steeds meer gasttrainingen bekend, zo komt dinsdag op de 2e dag van de voetbalschool Fit-keeper Kees Lozekoot een clinic verzorgen

Oud NOAD doelman Kees Lozekoot komt terug naar Sint Philpsland om een cilinc te komen geven aan de deelnemers van de voetbalschool. Kees tegenwoordig werkzaam als Fit-Keeper werkt als personal coach om mensen beter te laten bewegen en zich hierdoor fitter te laten voelen. In de clinic van Kees worden op spelende wijs verschillende dingen aangeleerd zoals lenighed, krachtl coordinatien en balans. Voor meer informatie wijzen wij door naar: https://www.fit-keeper.nl

 

Reacties uitgeschakeld.