We zijn weer begonnen!

Met 18 graden begonnen we aan de eerste dag van alweer de 14e editie van de voetbalschool op Sint Philipsland. De opening werd gedaan door Wethouder sport Frank Hommel, die in het openingswoord de deelnemers veel plezier wenste.

Rond de klok van kwart over 9 werd de voetbalschool echt afgetrapt met een goede warming-up om ze helemaal voorbereid de trainingen in te gaan. Deze werd gegeven door trainers van de voetbalschool. De team werden snel geformeerd en werden in defilé langs de kantine toegejuicht door de aanwezig ouders en andere toeschouwers.

Op de verschillende velden werd aandacht gegeven aan allerlei aspecten van het voetbal verder verbeterd. Op veld 1werd er aan de conditie gewerkt. Op de andere velden werd een training verzorgd door de huidige trainer van NOAD 1 Perry Snoep en oud NOAD trainer Peter van Poortvliet die weer een keer terug was op het trainingsveld van NOAD. Daarnaast werden de trainingsblokken gegeven door jonge enthousiaste jeugdtrainers van NOAD en een aantal oudgedienden.

Tussen de middag was het weer tijd voor een traditiegetrouw broodje rookworst om weer op krachten te komen voor een middag vol training. Tijdens de lunchpauze werd ook nog een spel ‘back of the net’ gespeeld door de helft van de deelnemers waarbij de andere helft genoot van hun broodje.

’s Middags werd onder begeleiding van onze eerste gasttrainer Wim Kieft op veld 1 een partijspel gespeeld en werd er een afrond oefening gedaan op het doel. Voorafgaand aan de training werd er eerst nog geinterviewd door Omroep Zeeland en andere pers, ook de deelnemers kwamen nog aan bod bij de pers.

Later in de middag kwam ook de oliebollenkraam het terein opgereden die morgen voor het goede doel van dit jaar oliebollen gaat bakken. De bestelde oliebollen kunnen worden opgehaald vanaf 2 uur. Vrije verkoop van oliebollen en churro’s zijn dinsdag en woensdag vanaf 1 uur waarbij de opbrengst naar het goede doel van dit jaar gaat.

 

Reacties uitgeschakeld.