Dag 1 Eindelijk weer een Voetbalschool!

Gelukkig, de voetbalschool is weer gestart! Weliswaar met wat motregen, maar met 105 zeer enthousiaste deelnemers kon dat de pret niet drukken. De burgemeester opende de 163 editie en wenste iedereen heel veel sportiviteit en vooral veel plezier tijdens deze trainingsdagen. Fijn dat er weer genoeg vrijwilligers waren die deze editie konden ondersteunen, want zonder vrijwilligers geen voetbalschool. Dit kan niet vaak genoeg benadrukt worden.
De warming-up zag er weer fantastisch uit doordat iedereen dezelfde hoodie droeg. De Stichting Voetbalschool heeft deze met ondersteuning van sponsoren aan de deelnemers kunnen schenken. Heel fijn dat de regen ook stopte en gelukkig niet meer terug kwam. Zelfs het zonnetje liet zich zien. Oud-hoofdtrainers Peter van Poortvliet en Ko Stoutjesdijk waren vandaag te gast om de kinderen hun trainingservaring over te brengen.
De kinderen hebben zich goed ingezet, dit zag je terug bij de lunch want de kantinevrijwilligers konden het brood niet aangesleept krijgen. Ook de rookworsten die jaarlijks op de maandag worden geserveerd namen gretig aftrek. Bij de EHBO waren gelukkig geen grote blessures gemeld, vaak met koeling konden de spelers weer terug het veld op.
De eerste gasttrainer John de Wolf startte het middagprogramma met technische oefeningen. Veel kinderen waren best onder de indruk van zijn harde stem. Maar hij stelde de kinderen gerust dat hij niet boos was, maar graag wel duidelijk overkomt. Ze pakte de oefeningen goed op en luisterde geconcentreerd naar zijn instructies.
Zonder bijzonderheden werd deze prima eerste dag moe maar voldaan om 16 uur afgesloten.

Related Posts

de inschrijvingen voor de 17e editie van de voetbalschool

de voorbereidingen voor de voetbalschool zijn weer in volle gang en het voetbalseizoen is ook weer begonnen. In de herfst vakantie van 24 t/m 26 oktober is…

Dag 3 Dag van het onbeperkt sporten

Wat een drukte van jewelste aan de poorten van NOAD’67 door de jaarlijkse lege flessenactie. De deelnemers van de Voetbalschool hadden hun best gedaan om zoveel mogelijk…

Voetbalschool 2021 Dag 2

Wiljan Vloet verzorgde dinsdagochtend op een speelse manier een erg intensieve warming-up. Hij was duidelijk te horen voor ruim 100 kinderen op de volledige zijlijn. Wiljan verzorgde…

Dit in de herfstvakantie weer een voetbalschool

Na een afwezigheid van een voetbalschool in het Coronajaar 2020 is er in 2021 weer een voetbalschool. Vanaf 25 t/m 27 oktober 2021 worden er weer leuke…

Dag 3 Voetbalschool 2019

De laatste dag alweer en wat voor één! De derde dag van de Voetbalschool is sinds 6 jaar omgedoopt tot “De dag van het onbeperkt sporten”. Deze…

Dag 2 van de voetbalschool is soepel verlopen.

De vrijwilligers stonden ruim op tijd klaar om de trappelende deelnemers te ontvangen. De warming-up was actief en speels gegeven door David Mendes da Silva.   Om…