Waarom?

De voetbalschool is opgezet door de v.v. NOAD’67 uit Sint Philipsland met het doel om jeugdspelers van 6 t/m 12 jaar drie dagen te laten trainen als professionals. Wie droomt er niet van om in de voetsporen van een Wesley Sneijder of een Dirk Kuyt te treden? Met de voetbalschool probeert NOAD’67 die droom een beetje tot werkelijkheid te laten komen.

Door drie dagen ’s ochtends en ’s middags te trainen, gezamenlijk te lunchen onder begeleiding van vrijwilligers, trainers en bekende professionals. Er wordt gewerkt aan teambuilding, techniek en wat nog het meest belangrijke is: het vergroten van het plezier in het voetbalspelletje en dat allemaal in de herfstvakantie van de regio Zuid In 2010 is de stichting voetbalschool opgericht om de voetbalschool NOAD’67 te professionaliseren. De stichting voetbalschool is direct gelinkt aan de vereniging NOAD’67 door deelname in het bestuur van (bestuurs)leden van de vereniging

De Stichting Voetbalschool heeft geen commercieel belang. Het inschrijfgeld wordt zo laag mogelijk gehouden voor de deelnemers. We willen de jeugdspelers drie dagen lang plezier geven in het voetbalspelletje en dat moet voor iedereen toegankelijk zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.