Danny Blind naar 10e editie Voetbalschool

De tiende editie van de voetbalschool NOAD’67 heeft Danny Blind bereid gevonden om op 22 oktober as een clinic te komen geven tijdens dit jaarlijkse driedaagse evenement, op de sportvelden van vv NOAD’67 in Sint Philipsland. De huidige assistent van bondscoach Guus Hiddink en toekomstig bondscoach van Nederlands Elftal komt in de middag, waar hij de 100 deelnemers zal trainen.

De stichting Voetbalschool heeft aan de grote lijst van namen die een gasttraining komen verzorgen tijdens de 10e editie een topper toegevoegd: Danny Blind. De toekomstig bondscoach van het Nederlands elftal zal op woensdagmiddag 22 oktober tussen 13.00 uur en 16.00 uur een clinic komen geven aan de deelnemers van de jaarlijkse voetbalschool.

Carrière Danny Blind

Blind debuteerde op 29 augustus 1979 in het betaalde voetbal bij Sparta, waar hij zeven seizoenen onder contract stond. In juli 1986 kwam Blind naar Ajax, aangetrokken door technisch directeur Johan Cruijff. Vanaf 1992 speelde hij als centrale verdediger. In Amsterdam bouwde hij een erelijst op die uniek is in het internationale voetbal. Blind won alles wat er op clubniveau te winnen viel. Onder meer vijf landstitels, vier nationale bekers, de Champions League, de Europa Cup II, de UEFA-beker en de Wereldbeker.
Blind speelde 537 wedstrijden in de eredivisie en bracht 45 treffers op zijn naam. Hij speelde voor Sparta 10 Europa Cup wedstrijden en voor Ajax 79 (inclusief 4 Europese Supercupwedstrijden en 1 wedstrijd om de Wereldbeker), wat een record is. In totaal speelde Blind 42 keer voor het Nederlands elftal. Na zijn actieve carrière werd hij trainer bij Ajax. Eerst vanuit de functie van Hoofd Jeugdopleidingen van Ajax, om in 2005 de hoofdtrainer van Ajax te worden.. In het seizoen 2007-2008 maakte Blind de uitstap naar zijn oude liefde Sparta om daar als technisch directeur aan de slag te gaan, maar in mei 2008 kon hij geen nee zeggen tegen het verzoek van Ajax om daar aan het werk te gaan, ditmaal als technisch manager.
Onder Marco van Basten was hij verantwoordelijk voor het aansturen van de scouting, jeugdopleiding en het aan- en verkoopbeleid. In 2012 werd Danny Blind assistent van Louis van Gaal bij het Nederlands elftal. Danny Blind zal na het EK in 2016 Guus Hiddink opvolgen als bondscoach van Oranje.

De Stichting Voetbalschool is bijzonder trots dat de toekomstig bondscoach naar Sint Philipsland komt om de 10e editie op een fantastische wijze af te sluiten.

Aanmelding Ben je in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar en wil je drie dagen trainen als een prof dan kun je je nog aanmelden voor deze tiende editie, die gehouden wordt van 20 t/m 22 oktober 2014, via de website van de stichting voetbalschool:  www.stichtingvoetbalschool.nl

Maar wees er snel bij want zitten bijna aan de limiet van 100 deelnemers. Nog meer gasttrainers Aan de lange lijst van gasttrainers die naar de tiende voetbalschool komen, komt geen einde.
Komende weken maken we de laatste namen bekend.

Related Posts

𝘿𝙖𝙜 𝟯 𝘿𝙖𝙜 𝙫𝙖𝙣 𝙝𝙚𝙩 𝙤𝙣𝙗𝙚𝙥𝙚𝙧𝙠𝙩 𝙨𝙥𝙤𝙧𝙩𝙚𝙣

De laatste dag met het mooie zonnetje van de vorige dag begonnen. Onder dit zonnetje begonnen onze 2 eerste gasttrainers van de dag met de warming up….

dag 2

Errol Refos was de derde gasttrainer van de Voetbalschool. Hij verzorgde ook de warming-up waardoor de deelnemers goed van start konden met hun 2e intensieve dag vol met…

dag 1

Jaaaaaa de voetbalschool is weer gestart, dit jaar met 105 zeer enthousiaste deelnemers. De burgemeester opende de 17e editie en wenste iedereen heel veel sportiviteit en vooral…

inschrijven zitten vol

de inschrijvingen voor de voetbalschool zijn gestopt. mocht u vragen hebben of op onze reservelijst willen stuur dan een mail naar info@stichtingvoetbalschool.nl

de inschrijvingen voor de 17e editie van de voetbalschool

de voorbereidingen voor de voetbalschool zijn weer in volle gang en het voetbalseizoen is ook weer begonnen. In de herfst vakantie van 24 t/m 26 oktober is…

Dag 3 Dag van het onbeperkt sporten

Wat een drukte van jewelste aan de poorten van NOAD’67 door de jaarlijkse lege flessenactie. De deelnemers van de Voetbalschool hadden hun best gedaan om zoveel mogelijk…