Een mooi einde

Vanochtend begonnen we aan dag 3 van de 13e editie van de Voetbalschool. De dag van het “ Onbeperkt Sporten”. Een oude bekende Bjorn vd Doelen verzorgde de warming-up met alle deelnemers en begeleiders.

 

Bjorn vd Doelen verzorgde deze ochtend een zeer enthousiaste training. Hij had een zeer verrassende training met slidings en schouderduwen die door de deelnemers met heel veel precisie werden gedaan. Op deze dag onder ander G-voetbal, G-tennis en rolstoelbasketbal. Ook is er in de kantine “ Het verhaal” van Sylvana van Hees. Zij die vertelde over haar beperking waarmee ze met inzet toch haar doelen mee kan bereiken. Verder waren de hoofdcoach van Noad ’67 Ad Palings en Aschwin Versteijnen van de KNVB actief om de deelnemers nog iets bij te leren.

 

Tijdens de lunch werd de inmiddels bekende kibbeling geserveerd. Dit keer gebakken door de gebroeders Polderman. Als pauze onderdeel werd dit keer een partij gespeeld van 30 tegen 30!

 

Na de lunch mocht Martijn Meerdink als gasttrainer de al vermoeide spelers nog bezighouden. Dit deed hij met veel enthousiasme en de spelers namen dit goed op en gaven alles wat ze nog hadden. Ook het tennis en rolstoel basketbal werd heel erg leuk gevonden door onze 125 deelnemers van vandaag!

 

Om 16.00, na de groepsfoto, konden we als stichting Voetbalschool een mooie cheque uitreiken aan het goede doel van deze editie, De Zorgvilla Foundation. Zij kunnen door den oliebollen- en lege flessenactie een bedrag van € 1670,50 tegemoet zien. En na de uitreiking van de certificaten met alle handtekeningen van de gasttrainers aan de deelnemers en een bal, kwam deze mooie warme en zonnige 13e editie tot een einde.

 

Tot volgend jaar!

 

Reacties uitgeschakeld.