15e editie van de voetbalschool gestart met enthousiaste trainers

Maandagochtend met keurig weer begonnen met de 15e editie van de voetbalschool. De burgemeester van de gemeente Tholen gaf het startsein en wenste de deelnemers maar ook de vele vrijwilligers een mooie Voetbalschool toe. In de ochtend een gezellige, enthousiaste training van Nathan Rutjes en Dolf Roks. In de middag een leerzame training van John van Loen.

Na het uitreiken van het jubileumcadeau aan de deelnemers in de vorm van een compleet trainingstenue, werd er begonnen met een warming-up door de energieke trainer Nathan Rutjes. Na tikkertje met alle deelnemers tegen Nathan begonnen de deelnemers aan de eerste trainingsblokken. Er werd vandaag onder andere gericht op mikvormen, conditie en partij. Deze dag waren er ook weer aan aantal ‘oud’ NOAD’67 hoofdtrainers aanwezig namelijk Ko Stoutjesdijk, Johan Sulkers en Peter van Poortvliet. Ook de huidige hoofdtrainer van NOAD’67 Perry Snoep was aanwezig om alle deelnemers een training als een prof te geven.
Op het hoofdveld gaf Dolf Roks een technische training en Nathan Rutjes een fantastische, fanatieke training met teamvorming als basis. De kinderen moesten voor elkaar juichen, anders telde het doelpunt niet.

Na een lekker energievol broodje rookworst gegeten te hebben in de middag begonnen ze aan de laatste blokken training. Nathan Rutjes en Dolf Roks hadden plaats gemaakt op het hoofdveld voor John van Loen. John had een paar mooie trainingen om snelheid en techniek bij te brengen. Tijdens de pauze onder het genot van een appeltje nog een kleine regenbui, maar dit mocht de pret niet drukken, na de pauze was het weer droog gelukkig.
Om 16.00 uur was de eerste dag weer klaar. De deelnemertjes gingen moe en voldaan weer naar huis om energie op te doen voor morgen met weer mooie trainingen.

 

Reacties uitgeschakeld.