Voetbalschool met oa Dries Roelvink en Wim Kieft.

Zaterdag 18 oktober is de aftrap voor de 10e editie van de Voetbalschool van NOAD’67. Een dag extra met een compleet programma, waaraan als extraatje de bekerwedstrijd NOAD’67 tegen Topklasser Hoek is toegevoegd.

Zaterdag 18 oktober is de aftrap voor de tiende editie van de Voetbalschool NOAD’67. Een extra dag ter gelegenheid van dit jubileum. Het programma voor 18 oktober kent als extraatje de bekerwedstrijd NOAD’67 tegen Topklasser Hoek. Aanvang van deze wedstrijd is 14.00 uur.

Direct na afloop van deze wedstrijd, 16.00 uur, speelt een team van de Voetbalschool tegen FC de Rebellen. Fc de Rebellen is een team bestaande uit oud profvoetballers die tijdens hun carrière nogal opvielen door hun opvallende gedrag. Ergens niets van zeggen druist in tegen hun gevoel voor rechtvaardigheid. Ze haalden dan ook geregeld de woede op hun hals van trainers, managers en bestuurders. Soms ook van collega’s en de media. Maar ze werden en worden voor altijd op handen gedragen door hun supporters… omdat ze er altijd voor gaan. Altijd!
Trainer John de Wolf van Fc de Rebellen heeft de volgende spelers opgeroepen voor deze wedstrijd: Glenn Helder (oud-speler van oa Arsenal), Ricky vd Berg (oa ADO-Den Haag en Sparta Rotterdam), Marcel Meeuwis (oa Borussia Mönchengladbach en Feyenoord), John Williams (RTL coryfee en oud voetballer bij NOAD’67), Theo Lucius (PSV en Feyenoord), keeper Dennis Gentenaar (Ajax en NEC), René van Dieren (Excelsior en Feyenoord), Regillio Vrede (Roda JC en FC Groningen) en Wim Kieft (Ajax, PSV, Torino, Pisa en Bordeaux en 43 voudig international).

Na afloop van deze wedstrijd zal er een heuse persconferentie met oa John de Wolf en Glenn Helder olv Gerard Noorthoek gehouden worden. En je mag er vanuit gaan dat deze Rebellen dan wel een antwoord gaan geven waar menig bestuurder, trainer of manager de wenkbrauwen van zal fronsen.
Een wedstrijd die je als voelbalsupporter niet mag missen.
Na afloop van deze beide wedstrijden zal er een feestavond gehouden worden met medewerking van DJ Wesley en met om 21.00 uur een optreden van Dries Roelvink.
Dries Roelvink werd op nieuwjaarsdag 1959 in ’t hartje van de Jordaan geboren. Een kweekvijver voor alle volkszangers van Nederland. Op zijn achttiende jaar tekende Dries bij FC Amsterdam een drie jarig profcontract.
Tijdens zijn voetbal carrière zong Dries al graag na de wedstrijden, in het spelershome, en op feesten en partijen.

Vanaf de dag dat hij een talentenjacht won ruilde hij zijn voetbalschoenen in voor een microfoon.
Kort daarna tekende hij zijn eerste platencontract. Zijn eerste hit ’Maria Magdalena’ stond weken lang hoog in de hitparade.
Negen CD albums en 43 singles heeft hij tot nu toe op zijn naam staan. Een optreden van Dries Roelvink is een overweldigende gebeurtenis die op 18 oktober tijdens de feestavond een nieuwe mijlpaal zal kennen.

Related Posts

𝘿𝙖𝙜 𝟯 𝘿𝙖𝙜 𝙫𝙖𝙣 𝙝𝙚𝙩 𝙤𝙣𝙗𝙚𝙥𝙚𝙧𝙠𝙩 𝙨𝙥𝙤𝙧𝙩𝙚𝙣

Alweer de laatste dag van de voetbalschool! Met een fris windje werd de warming-up gestart door onze gasttrainer in de ochtend. Marcel Meeuwis maakte er een feestje…

D𝚊𝚐 𝟸 𝚟𝚊𝚗 𝚍𝚎 𝚅𝚘𝚎𝚝𝚋𝚊𝚕𝚜𝚌𝚑𝚘𝚘𝚕 𝚣𝚒𝚝 𝚎𝚛 𝚠𝚎𝚎𝚛 𝚘𝚙

𝙷𝚎𝚝 𝚋𝚎𝚐𝚘𝚗 𝚟𝚛𝚒𝚓 𝚏𝚛𝚒𝚜 𝚒𝚗 𝚍𝚎 𝚘𝚌𝚑𝚝𝚎𝚗𝚍, 𝚖𝚊𝚊𝚛 𝚐𝚎𝚕𝚞𝚔𝚔𝚒𝚐 𝚔𝚠𝚊𝚖 𝚍𝚎 𝚣𝚘𝚗 𝚐𝚘𝚎𝚍 𝚍𝚘𝚘𝚛! 𝙿𝚛𝚒𝚖𝚊 𝚟𝚘𝚎𝚝𝚋𝚊𝚕𝚠𝚎𝚎𝚛, 𝚊𝚕𝚕𝚎𝚎𝚗 𝚟𝚘𝚘𝚛 𝚍𝚎 𝚝𝚘𝚎𝚜𝚌𝚑𝚘𝚞𝚠𝚎𝚛𝚜 𝚠𝚊𝚜 𝚍𝚎 𝚠𝚒𝚗𝚍 𝚗𝚘𝚐𝚊𝚕 𝚜𝚗𝚒𝚓𝚍𝚎𝚗𝚍. 𝙶𝚊𝚜𝚝𝚝𝚛𝚊𝚒𝚗𝚎𝚛 𝚁𝚘𝚋𝚎𝚛𝚝…

Dag 1 van de 18e editie van de voetbalschool

Nadat wethouder Frank Hommel de 18e editie van de voetbalschool officieel had geopend, verzorgde oud-speler van Sparta Mourad Mghizrat de warming-up. De 90 deelnemers hadden zich verdeeld over…

de eerste gasttrainers

We zijn trots dat we de eerste namen kunnen vrijgeven van de gasttrainers die we mogen ontvangen op onze 18e editie! Maandagochtend start 𝙼𝚒𝚌𝚑𝚎𝚕 𝙱𝚛𝚎𝚞𝚎𝚛 als eerste…

𝑫𝒂𝒈 𝒗𝒂𝒏 𝒉𝒆𝒕 𝒐𝒏𝒃𝒆𝒑𝒆𝒓𝒌𝒕 𝒔𝒑𝒐𝒓𝒕𝒆𝒏

We organiseren dit op woensdag 18 oktober 2023 in Sint Philipsland tijdens de 18e editie van de voetbalschool. Waarbij er dus ook sporters en niet-sporters met een…

𝘿𝙖𝙜 𝟯 𝘿𝙖𝙜 𝙫𝙖𝙣 𝙝𝙚𝙩 𝙤𝙣𝙗𝙚𝙥𝙚𝙧𝙠𝙩 𝙨𝙥𝙤𝙧𝙩𝙚𝙣

De laatste dag met het mooie zonnetje van de vorige dag begonnen. Onder dit zonnetje begonnen onze 2 eerste gasttrainers van de dag met de warming up….