Info voor de deelnemers!

Binnenkort is het dan zover. De tiende editie voetbalschool van vv NOAD’67 gaat dan van start. Vanaf maandag 20 oktober tot en met woensdag 22 oktober zullen we trainen als echte voetbalprofs. We zijn dit jaar met 107 deelnemers. Zoveel deelnemers vergt een aantal spelregels om het allemaal drie fantastische dagen te laten zijn.

Spelregels/tips:
– Locatie voetbalschool: Voetbalvelden NOAD’67 Zijpestraat 13 4675 CV Sint Philipsland.

– Zoals je gewend bent krijg je van ons altijd een cadeau na afloop van de voetbalschool, maar dit jaar draaien we dat om. Je ontvangt je cadeau al op zaterdag 18 oktober omdat je dit moet dragen tijdens de voetbalschool. Je kunt het cadeau afhalen op zaterdag 18 oktober tussen 13.00 uur en 13.30 uur aan de buitenzijde van het sportcomplex van NOAD’67.

– De bestelde oliebollen zijn af te halen op dinsdag 21 oktober vanaf 14.00 uur aan de oliebollenkar.

– We beginnen op maandag 20 oktober om 09.00 uur met de opening en eindigen tussen 16.00 en 16.30 uur. Zorg dat je om 08.45 uur aanwezig bent om je om te kleden in een van de kleedkamers die aangeduid is met jouw leeftijdscategorie.

– Dinsdag en woensdag beginnen we dag om 09.15 uur met de warming up en eindigen tussen 16.00 en 16.30 uur, behalve op dinsdag 15 oktober dan eindigen we tussen 15.00 en 15.30 uur.
Zorg dus dat je dinsdag en woensdag er uiterlijk om 09.00 uur bent om je om te kleden in een van de kleedkamers die aangeduid is met jouw leeftijdscategorie.

– Neem extra trainingskleding mee, want er kan altijd een buitje vallen. Van belang is dat je altijd extra droge sokken bij je hebt. Voor de woensdag graag ook je gympen meenemen omdat we Goalball spelen op het tenniscomplex en we daar niet met onze voetbalschoen op kunnen. Doe deze in een zakje met je naam erop.

– Boterhammen en drinken hoef je niet mee te nemen, want dat wordt door ons verzorgd.


Gedragsregels:

– Het meubilair wat op het terrein en in de gebouwen staat of hangt mag niet verplaatst
worden, we gaan met de spullen om alsof ze van jezelf zijn.

– Al het door jouw gebruikte/gemaakte afval doe je opruimen in de aanwezige
afvalbakken op het terrein en in de gebouwen. Hou het sportpark schoon & netjes.

– De voetbalschool staat in teken van gezelligheid, sportiviteit en verdraagzaamheid. We luisteren naar alle leiders/trainers/verzorgers of andere organisatoren van deze voetbalschool. Tijdens de gehele voetbalschool wordt je bij een trainer in een groep
geplaatst en deze groep gaat met een respectvolle manier met elkaar om en zorgt
iedereen dat het materiaal netjes wordt gebruikt tijdens alle trainingen.

– Er zijn geen kluisjes op ons complex, dus onnodige waardevolle spullen thuis laten,
mobieltjes horen hier ook bij. NOAD’67 is te bereiken onder nummer 0167-572772.

– Wees positief voor jezelf en zeker naar een ander, dat maakt alles veel gezelliger!

Zoals jullie hebben kunnen lezen in de kranten, hebben we weer een fantastisch en overvol programma:

Maandag 20 oktober:
Pascal Bosschaart (ADO Den Haag, Feyenoord)
Glenn Helder (Arsenal), Ulrich van Gobbel (Feyenoord)
Gerald Sandel (Sparta en ADO Den Haag)

Dinsdag 21 oktober:
Michael Rummennige (Bayern München)
Andreas Lichtner (jeugdtrainer bij Borussia Dortmund)
René van Dieren (Excelsior)
Marcel Meeuwis (Borussia Mönchengladbach en Feyenoord)

Woensdag 22 oktober:
Björn v.d. Doelen (PSV)
Aschwin Versteijnen (KNVB)
Cor Pot (bondscoach Jong Oranje)
Ricky v.d. Bergh (ADO Den Haag)
Eddie van Schaick (AJAX)
Jan de Koning (Hoofd jeugdopleiding Liverpool en AJAX)
Danny Blind (toekomstig bondscoach Oranje).

Traditiegetrouw is de woensdag de dag van Sport-jeugd en techniek. Deze jubileumeditie hebben we ook weer gekozen voor de gehandicaptensport. Op deze dag gaan jullie samen met kinderen met een handicap allerlei sporten beoefenen. Zo gaan jullie rolstoelhockey, G-voetballen en Goalball spelen. Kortom samen met jullie maatjes sporten, maar dan alleen een beetje aangepast.

Na de driedaagse ontvangen jullie van ons nog een certificaat, dat uitgereikt wordt door Voetbal International-journalist en PSV- Watcher Thijs Slegers.

Dit jaar gaan jullie geld inzamelen voor het goede doel Spieren voor Spieren. Dit gebeurt via de verkoop van oliebollen en het inzamelen van lege flessen. Neem tijdens de voetbalschool op de woensdag 22 oktober Minimaal 10 lege statiegeld flessen mee in een plastic zak, die inwisselbaar zijn bij de Spar, Albert Heijn, Jumbo, C1000, Aldi of de Lidl en steun op deze manier ook Spieren voor Spieren.
Veel succes met het inzamelen van de lege flessen en zoals je van ons gewend bent kun je mooie prijzen te winnen: Voor diegene die de meeste flessen inlevert hebben we een aantal prijzen. We mogen al verklappen dat we een origineel wedstrijd shirt van NAC Breda hebben weten te bemachtigen.

Met vriendelijke groet:
Namens de Stichting Voetbalschool en vv NOAD 67:
John Verbraeken, Wim Snoep, Leo Polderman, Jouko Gorissen, Jurjen Verhage, Roseline den Braber en Theo Gorissen

Related Posts

𝘿𝙖𝙜 𝟯 𝘿𝙖𝙜 𝙫𝙖𝙣 𝙝𝙚𝙩 𝙤𝙣𝙗𝙚𝙥𝙚𝙧𝙠𝙩 𝙨𝙥𝙤𝙧𝙩𝙚𝙣

Alweer de laatste dag van de voetbalschool! Met een fris windje werd de warming-up gestart door onze gasttrainer in de ochtend. Marcel Meeuwis maakte er een feestje…

D𝚊𝚐 𝟸 𝚟𝚊𝚗 𝚍𝚎 𝚅𝚘𝚎𝚝𝚋𝚊𝚕𝚜𝚌𝚑𝚘𝚘𝚕 𝚣𝚒𝚝 𝚎𝚛 𝚠𝚎𝚎𝚛 𝚘𝚙

𝙷𝚎𝚝 𝚋𝚎𝚐𝚘𝚗 𝚟𝚛𝚒𝚓 𝚏𝚛𝚒𝚜 𝚒𝚗 𝚍𝚎 𝚘𝚌𝚑𝚝𝚎𝚗𝚍, 𝚖𝚊𝚊𝚛 𝚐𝚎𝚕𝚞𝚔𝚔𝚒𝚐 𝚔𝚠𝚊𝚖 𝚍𝚎 𝚣𝚘𝚗 𝚐𝚘𝚎𝚍 𝚍𝚘𝚘𝚛! 𝙿𝚛𝚒𝚖𝚊 𝚟𝚘𝚎𝚝𝚋𝚊𝚕𝚠𝚎𝚎𝚛, 𝚊𝚕𝚕𝚎𝚎𝚗 𝚟𝚘𝚘𝚛 𝚍𝚎 𝚝𝚘𝚎𝚜𝚌𝚑𝚘𝚞𝚠𝚎𝚛𝚜 𝚠𝚊𝚜 𝚍𝚎 𝚠𝚒𝚗𝚍 𝚗𝚘𝚐𝚊𝚕 𝚜𝚗𝚒𝚓𝚍𝚎𝚗𝚍. 𝙶𝚊𝚜𝚝𝚝𝚛𝚊𝚒𝚗𝚎𝚛 𝚁𝚘𝚋𝚎𝚛𝚝…

Dag 1 van de 18e editie van de voetbalschool

Nadat wethouder Frank Hommel de 18e editie van de voetbalschool officieel had geopend, verzorgde oud-speler van Sparta Mourad Mghizrat de warming-up. De 90 deelnemers hadden zich verdeeld over…

de eerste gasttrainers

We zijn trots dat we de eerste namen kunnen vrijgeven van de gasttrainers die we mogen ontvangen op onze 18e editie! Maandagochtend start 𝙼𝚒𝚌𝚑𝚎𝚕 𝙱𝚛𝚎𝚞𝚎𝚛 als eerste…

𝑫𝒂𝒈 𝒗𝒂𝒏 𝒉𝒆𝒕 𝒐𝒏𝒃𝒆𝒑𝒆𝒓𝒌𝒕 𝒔𝒑𝒐𝒓𝒕𝒆𝒏

We organiseren dit op woensdag 18 oktober 2023 in Sint Philipsland tijdens de 18e editie van de voetbalschool. Waarbij er dus ook sporters en niet-sporters met een…

𝘿𝙖𝙜 𝟯 𝘿𝙖𝙜 𝙫𝙖𝙣 𝙝𝙚𝙩 𝙤𝙣𝙗𝙚𝙥𝙚𝙧𝙠𝙩 𝙨𝙥𝙤𝙧𝙩𝙚𝙣

De laatste dag met het mooie zonnetje van de vorige dag begonnen. Onder dit zonnetje begonnen onze 2 eerste gasttrainers van de dag met de warming up….