Laatste informatie deelnemers en deelneemsters

Beste deelnemer aan de Voetbalschool,

Volgende week is het dan zover. De vijftiende editie van de Voetbalschool van v.v. NOAD’67 gaat van start. Maandag 14 oktober tot en met woensdag 16 oktober zullen we trainen als echte voetbalprofs. We zijn dit jaar met ruim 100 deelnemers. Zoveel deelnemers vergt een aantal spelregels om het drie fantastische dagen te laten zijn.
Spelregels/tips:
– Locatie voetbalschool: Voetbalvelden v.v. NOAD’67 Zijpestraat 13 4675 CV Sint Philipsland.
– De bestelde oliebollen zijn af te halen op woensdag 16 oktober vanaf 14.00 uur in de tent.

– We willen jullie vragen om op maandag 14 oktober om 08.30 uur aanwezig te zijn. Je krijgt dan namelijk al een mooi cadeau van ons dat je direct aan mag trekken in de voor jou toegewezen kleedkamer! We starten om 9.00 uur met de opening en eindigen om 16.00 uur.
– Dinsdag 15 oktober beginnen we de dag om 09.15 uur met de warming up en eindigen om 16.00 uur. Zorg dus dat je er uiterlijk om 09.00 uur bent om je om te kleden in de voor jou toegewezen kleedkamer.
– Woensdag 16 oktober starten we om 09.15 uur met de opening en eindigen tussen 16.00 en 16.15 uur. We blijven allemaal tot iedereen zijn certificaat heeft ontvangen en de totale groepsfoto is gemaakt. Zorg dat je om 09.00 uur aanwezig bent om je om te kleden in de voor jou toegewezen kleedkamer. Deze dag heb je ook gewone sportschoenen nodig, vergeet deze niet. En lever ’s ochtends direct je verzamelde statiegeldflessen in.

– Let op: er wordt hard gewerkt om nieuwe kleedlokalen en een bestuurskamer op het sportcomplex te bouwen. Het is zo goed mogelijk afgezet, maar kan daarom wat bouwmaterialen liggen. Vooral voor de bezoekers, maar ook voor de deelnemers opgelet dat hier niet in gespeeld dient te worden.
– Neem extra trainingskleding mee, want er kan altijd een buitje vallen. Van belang is dat je altijd extra droge sokken bij je hebt.
– Boterhammen en drinken hoef je niet mee te nemen, want dat wordt door ons verzorgd.
– Kijk ook regelmatig eens op onze facebookpagina van Stichting Voetbalschool of website www.stichtingvoetbalschool.nl en je weet precies wat we allemaal gaan doen en in welk team je wordt ingedeeld.
Gedragsregels:
– Het meubilair wat op het terrein en in de gebouwen staat of hangt, mag niet verplaatst worden. We gaan met de spullen om alsof ze van onszelf zijn.
– Al het door jou gebruikte/gemaakte afval ruim je op in de aanwezige afvalbakken op het terrein en in de gebouwen. Houdt het sportpark schoon & netjes.
– De voetbalschool staat in het teken van gezelligheid, sportiviteit en verdraagzaamheid. We luisteren naar alle begeleiders/trainers/verzorgers of andere organisatoren van deze voetbalschool. Tijdens de gehele voetbalschool word je bij een begeleider in een groep geplaatst en deze groep gaat met een respectvolle manier met elkaar om en zorgt iedereen dat het materiaal netjes wordt gebruikt tijdens alle trainingen.
– Op het complex zijn geen kluisjes aanwezig. Het is beter om waardevolle spullen thuis te laten, hier horen ook mobieltjes bij. v.v.NOAD’67 is te bereiken onder nummer 0167-572772.
– Wees positief voor jezelf en zeker naar een ander, dat maakt alles veel gezelliger!

Zoals jullie hebben kunnen lezen in de kranten, hebben we weer een fantastisch en overvol programma:

Maandag 14 oktober Nathan Rutjes, Dolf Roks, John van Loen

Dinsdag 15 oktober Mendes da Silva

Woensdag 16 oktober Royston Drenthe, Marcel Meeuwis, Peter Houtman


Voor de zevende keer organiseren we op de woensdag de “Dag van het onbeperkt sporten”. Op deze dag gaan jullie samen met kinderen met een beperking (verstandelijk en/of lichamelijk) allerlei sporten beoefenen. Zo gaan jullie kennismaken met rolstoelhockey, G-tennis, G-voetbal en blindenparcours. Hierin komt ook een bewustwordingsles naar voren. Kortom samen met jullie maatjes sporten, maar dan alleen een beetje aangepast.
Let op! Voor de tennisbanen is het verplicht om sportschoenen met een fijn profiel te dragen. Vergeet deze dus niet!

Na de driedaagse Voetbalschool ontvangen jullie van ons een certificaat van deelname met alle handtekeningen van de gasttrainers en een leuk aandenken.

Goede doel 2019:
Dit jaar gaan we weer geld inzamelen voor het goede doel. De vijftiende editie van de voetbalschool staat in het teken van het Sophia Kinder Ziekenhuis. Onze partner en lokale stichting Vrienden van Siem heeft dit jaar gekozen om hiervoor geld in te zamelen. Zij zetten zich in voor mensen met de ziekte kanker door geld in te zamelen voor ziekenhuizen/centra en zo op tastbare wijze bij te dragen aan een stukje welzijn.
Door middel van de door jullie gekochte oliebollen en het inzamelen van lege flessen hopen wij samen met jullie zo veel mogelijk geld op te halen.
Er is nog een mooie prijs voor degene die de meeste flessen heeft ingezameld.

Met vriendelijke groet:
Namens de Stichting Voetbalschool en v.v. NOAD’67:

Martijn Reijngoudt, Marco van Kranen, Wim Snoep, Erik Arkesteijn, John Verbraeken, Jurjen Verhage, Leo Polderman en Roseline van den Heuvel

Related Posts

𝘿𝙖𝙜 𝟯 𝘿𝙖𝙜 𝙫𝙖𝙣 𝙝𝙚𝙩 𝙤𝙣𝙗𝙚𝙥𝙚𝙧𝙠𝙩 𝙨𝙥𝙤𝙧𝙩𝙚𝙣

Alweer de laatste dag van de voetbalschool! Met een fris windje werd de warming-up gestart door onze gasttrainer in de ochtend. Marcel Meeuwis maakte er een feestje…

D𝚊𝚐 𝟸 𝚟𝚊𝚗 𝚍𝚎 𝚅𝚘𝚎𝚝𝚋𝚊𝚕𝚜𝚌𝚑𝚘𝚘𝚕 𝚣𝚒𝚝 𝚎𝚛 𝚠𝚎𝚎𝚛 𝚘𝚙

𝙷𝚎𝚝 𝚋𝚎𝚐𝚘𝚗 𝚟𝚛𝚒𝚓 𝚏𝚛𝚒𝚜 𝚒𝚗 𝚍𝚎 𝚘𝚌𝚑𝚝𝚎𝚗𝚍, 𝚖𝚊𝚊𝚛 𝚐𝚎𝚕𝚞𝚔𝚔𝚒𝚐 𝚔𝚠𝚊𝚖 𝚍𝚎 𝚣𝚘𝚗 𝚐𝚘𝚎𝚍 𝚍𝚘𝚘𝚛! 𝙿𝚛𝚒𝚖𝚊 𝚟𝚘𝚎𝚝𝚋𝚊𝚕𝚠𝚎𝚎𝚛, 𝚊𝚕𝚕𝚎𝚎𝚗 𝚟𝚘𝚘𝚛 𝚍𝚎 𝚝𝚘𝚎𝚜𝚌𝚑𝚘𝚞𝚠𝚎𝚛𝚜 𝚠𝚊𝚜 𝚍𝚎 𝚠𝚒𝚗𝚍 𝚗𝚘𝚐𝚊𝚕 𝚜𝚗𝚒𝚓𝚍𝚎𝚗𝚍. 𝙶𝚊𝚜𝚝𝚝𝚛𝚊𝚒𝚗𝚎𝚛 𝚁𝚘𝚋𝚎𝚛𝚝…

Dag 1 van de 18e editie van de voetbalschool

Nadat wethouder Frank Hommel de 18e editie van de voetbalschool officieel had geopend, verzorgde oud-speler van Sparta Mourad Mghizrat de warming-up. De 90 deelnemers hadden zich verdeeld over…

de eerste gasttrainers

We zijn trots dat we de eerste namen kunnen vrijgeven van de gasttrainers die we mogen ontvangen op onze 18e editie! Maandagochtend start 𝙼𝚒𝚌𝚑𝚎𝚕 𝙱𝚛𝚎𝚞𝚎𝚛 als eerste…

𝑫𝒂𝒈 𝒗𝒂𝒏 𝒉𝒆𝒕 𝒐𝒏𝒃𝒆𝒑𝒆𝒓𝒌𝒕 𝒔𝒑𝒐𝒓𝒕𝒆𝒏

We organiseren dit op woensdag 18 oktober 2023 in Sint Philipsland tijdens de 18e editie van de voetbalschool. Waarbij er dus ook sporters en niet-sporters met een…

𝘿𝙖𝙜 𝟯 𝘿𝙖𝙜 𝙫𝙖𝙣 𝙝𝙚𝙩 𝙤𝙣𝙗𝙚𝙥𝙚𝙧𝙠𝙩 𝙨𝙥𝙤𝙧𝙩𝙚𝙣

De laatste dag met het mooie zonnetje van de vorige dag begonnen. Onder dit zonnetje begonnen onze 2 eerste gasttrainers van de dag met de warming up….