Dag 1 Eindelijk weer een Voetbalschool!

Gelukkig, de voetbalschool is weer gestart! Weliswaar met wat motregen, maar met 105 zeer enthousiaste deelnemers kon dat de pret niet drukken. De burgemeester opende de 163 editie en wenste iedereen heel veel sportiviteit en vooral veel plezier tijdens deze trainingsdagen. Fijn dat er weer genoeg vrijwilligers waren die deze editie konden ondersteunen, want zonder vrijwilligers geen voetbalschool. Dit kan niet vaak genoeg benadrukt worden.
De warming-up zag er weer fantastisch uit doordat iedereen dezelfde hoodie droeg. De Stichting Voetbalschool heeft deze met ondersteuning van sponsoren aan de deelnemers kunnen schenken. Heel fijn dat de regen ook stopte en gelukkig niet meer terug kwam. Zelfs het zonnetje liet zich zien. Oud-hoofdtrainers Peter van Poortvliet en Ko Stoutjesdijk waren vandaag te gast om de kinderen hun trainingservaring over te brengen.
De kinderen hebben zich goed ingezet, dit zag je terug bij de lunch want de kantinevrijwilligers konden het brood niet aangesleept krijgen. Ook de rookworsten die jaarlijks op de maandag worden geserveerd namen gretig aftrek. Bij de EHBO waren gelukkig geen grote blessures gemeld, vaak met koeling konden de spelers weer terug het veld op.
De eerste gasttrainer John de Wolf startte het middagprogramma met technische oefeningen. Veel kinderen waren best onder de indruk van zijn harde stem. Maar hij stelde de kinderen gerust dat hij niet boos was, maar graag wel duidelijk overkomt. Ze pakte de oefeningen goed op en luisterde geconcentreerd naar zijn instructies.
Zonder bijzonderheden werd deze prima eerste dag moe maar voldaan om 16 uur afgesloten.

Related Posts

π˜Ώπ™–π™œ 𝟯 π˜Ώπ™–π™œ 𝙫𝙖𝙣 π™π™šπ™© π™€π™£π™—π™šπ™₯π™šπ™§π™ π™© 𝙨π™₯π™€π™§π™©π™šπ™£

De laatste dag met het mooie zonnetje van de vorige dag begonnen. Onder dit zonnetje begonnen onze 2 eerste gasttrainers van de dag met de warming up….

dag 2

Errol Refos was de derde gasttrainer van de Voetbalschool. Hij verzorgde ook de warming-up waardoor de deelnemers goed van start konden met hun 2e intensieve dag vol met…

dag 1

Jaaaaaa de voetbalschool is weer gestart, dit jaar met 105 zeer enthousiaste deelnemers. De burgemeester opende de 17e editie en wenste iedereen heel veel sportiviteit en vooral…

inschrijven zitten vol

de inschrijvingen voor de voetbalschool zijn gestopt. mocht u vragen hebben of op onze reservelijst willen stuur dan een mail naar info@stichtingvoetbalschool.nl

de inschrijvingen voor de 17e editie van de voetbalschool

de voorbereidingen voor de voetbalschool zijn weer in volle gang en het voetbalseizoen is ook weer begonnen. In de herfst vakantie van 24 t/m 26 oktober is…

Dag 3 Dag van het onbeperkt sporten

Wat een drukte van jewelste aan de poorten van NOAD’67 door de jaarlijkse lege flessenactie. De deelnemers van de Voetbalschool hadden hun best gedaan om zoveel mogelijk…