Voetbalschool 2021 Dag 2

Wiljan Vloet verzorgde dinsdagochtend op een speelse manier een erg intensieve warming-up. Hij was duidelijk te horen voor ruim 100 kinderen op de volledige zijlijn. Wiljan verzorgde oefeningen met pass en trapvormen met afwerken, deze
Maandagmiddag kregen we helaas een afmelding van Kees Lozekoot van Fitkeeper, waardoor Wessel van Mitch bootcamp last-minute ingeschakeld is. Hij verzorgde de kinderen op het gebied van kracht en teambuilding een mooie training. Dit hoort namelijk ook zeker bij het voetballen. Oud trainer Ard Beurkens, vroeger een snelle buitenspeler, gaf zijn kennis over techniek en afwerken door aan de jonge voetballers.
In de middag sloeg de vermoeidheid bij verschillende kinderen toe, ze vielen uitgeblust op de grond neer. Dit kwam door verschillende estafette vormen waar de deelnemers fanatiek aan deelnamen en veel energie kostte.
Na afloop van de trainingen en het ophalen van de oliebollen gingen de kinderen naar huis om morgen weer fris aan de laatste dag te kunnen beginnen. De laatste dag van deze voetbalschool beloofd een mooie dag te worden. Niet alleen is de weersverwachting goed, ook ontvangen wij weer gasten die deelnemen aan onze dag van onbeperkt sporten. En tot slot zijn wij benieuwd naar de hoeveelheid lege flessen die de deelnemers opgehaald hebben voor het goede doel: stichting Vrienden van Siem.
Tot morgen!

Related Posts

inschrijvingen voetbalschool 2023 gestart

Via onderstaande link kan er weer ingeschreven worden voor de voetbalschool: https://forms.gle/yvY8qnJdT8oYVoQ8A

Start inschrijvingen

Dit jaar is het weer voetbalschool van 16 t/m 18 oktober 2023. We kunnen alvast de eerste naam van een gasttrainer aan jullie geven. Dit jaar komt…

π˜Ώπ™–π™œ 𝟯 π˜Ώπ™–π™œ 𝙫𝙖𝙣 π™π™šπ™© π™€π™£π™—π™šπ™₯π™šπ™§π™ π™© 𝙨π™₯π™€π™§π™©π™šπ™£

De laatste dag met het mooie zonnetje van de vorige dag begonnen. Onder dit zonnetje begonnen onze 2 eerste gasttrainers van de dag met de warming up….

dag 2

Errol Refos was de derde gasttrainer van de Voetbalschool. Hij verzorgde ook de warming-up waardoor de deelnemers goed van start konden met hun 2e intensieve dag vol met…

dag 1

Jaaaaaa de voetbalschool is weer gestart, dit jaar met 105 zeer enthousiaste deelnemers. De burgemeester opende de 17e editie en wenste iedereen heel veel sportiviteit en vooral…

inschrijven zitten vol

de inschrijvingen voor de voetbalschool zijn gestopt. mocht u vragen hebben of op onze reservelijst willen stuur dan een mail naar info@stichtingvoetbalschool.nl