Dag 3 Dag van het onbeperkt sporten

Wat een drukte van jewelste aan de poorten van NOAD’67 door de jaarlijkse lege flessenactie. De deelnemers van de Voetbalschool hadden hun best gedaan om zoveel mogelijk flessen te verzamelen. Dit jaar voor het eerst ook kleine flesjes die ingeleverd konden worden.
Nadat de extra deelnemers, onze gasten die speciaal voor de dag van het onbeperkt sporten waren gekomen, toegevoegd waren bij de reeds bestaande groepjes, kon de dag beginnen. Klokslag 9.15 uur startte de warming-up, die gedaan werd door de voorzitter van de Voetbalschool Martijn Reijngoudt. De zon liet zich zien en ook de lachende gezichtjes waren nog steeds te zien, ook al hadden ze er al 2 intensieve dagen op zitten.
Vandaag mochten de deelnemers proeven aan het g-tennis, g-voetbal en blindenparcours. Bij de tennis mochten de voetbalschoenen even uit en werd er getraind met een racket in plaats van de voeten. Door middel van spelletjes kreeg trainer Martijn van den Berg de jeugd en de extra deelnemers goed mee.
Op het trainingsveld werden de deelnemers wijzer gemaakt over mensen met een beperkt zicht. Door middel van een blindegeleidestok moesten zij een parcours afleggen en geblinddoekt een beschuitje met hagelslag smeren, zonder zicht werd dit ook een uitdaging voor de deelnemers. Soms vloog de hagelslag om je oren.
Op het 2e veld werd er door ervaren trainers, Theo Gorissen en Mirjam den Engelsman, binnen het g-voetbal een training gegeven aan de deelnemers met en zonder een beperking. Hier werd in een speelse vorm de deelnemers voetballes gegeven waar het niet uit maakte wat je wel en niet kon.
Na de lekkere lunch verzorgt door onze eigen kibbelingbakkers uit eigen keuken, werd de voetbalschool vervolgd door de gearriveerde Mike Obiku en Ben Wijnstekers. Wat een lol hadden die in het training geven. Vol enthousiasme kregen de kids hun kennis over het afwerken en pass en traptechnieken mee.
Rond 15.45 u kwam er een einde aan de trainingsrondes en werd het tijd voor waar het ook om draait….de overhandiging van de cheque! Door de verkoop van de oliebollen, verkoop van de kibbeling, inzameling van de lege flessen en donaties van sponsoren is er een record bedrag van 6181,40 euro bij elkaar verzameld. Deze cheque werd door Leo Vroegop in ontvangst genomen samen met de afgevaardigden van het Bravis Ziekenhuis Bergen op Zoom/Roosendaal onder toeziend oog van sponsoren, ouders, vrijwilligers en alle deelnemers van de Voetbalschool.
We kijken als Stichting Voetbalschool terug op wederom 3 geweldig mooie dagen en we kijken uit naar volgend jaar. Hopelijk hoeft er niet weer een jaar tussen te zitten, voordat we weer kunnen knallen met z’n allen!
Nogmaals dank aan alle vrijwilligers, trainers, sponsoren, deelnemers, ouders en ieder die op hun manier heeft bijgedragen aan het succes van deze mooie editie!
Tot 2022!!

Related Posts

𝘿𝙖𝙜 𝟯 𝘿𝙖𝙜 𝙫𝙖𝙣 𝙝𝙚𝙩 𝙤𝙣𝙗𝙚𝙥𝙚𝙧𝙠𝙩 𝙨𝙥𝙤𝙧𝙩𝙚𝙣

De laatste dag met het mooie zonnetje van de vorige dag begonnen. Onder dit zonnetje begonnen onze 2 eerste gasttrainers van de dag met de warming up….

dag 2

Errol Refos was de derde gasttrainer van de Voetbalschool. Hij verzorgde ook de warming-up waardoor de deelnemers goed van start konden met hun 2e intensieve dag vol met…

dag 1

Jaaaaaa de voetbalschool is weer gestart, dit jaar met 105 zeer enthousiaste deelnemers. De burgemeester opende de 17e editie en wenste iedereen heel veel sportiviteit en vooral…

inschrijven zitten vol

de inschrijvingen voor de voetbalschool zijn gestopt. mocht u vragen hebben of op onze reservelijst willen stuur dan een mail naar info@stichtingvoetbalschool.nl

de inschrijvingen voor de 17e editie van de voetbalschool

de voorbereidingen voor de voetbalschool zijn weer in volle gang en het voetbalseizoen is ook weer begonnen. In de herfst vakantie van 24 t/m 26 oktober is…

Voetbalschool 2021 Dag 2

Wiljan Vloet verzorgde dinsdagochtend op een speelse manier een erg intensieve warming-up. Hij was duidelijk te horen voor ruim 100 kinderen op de volledige zijlijn. Wiljan verzorgde…