dag 1

Jaaaaaa de voetbalschool is weer gestart, dit jaar met 105 zeer enthousiaste deelnemers. De burgemeester opende de 17e editie en wenste iedereen heel veel sportiviteit en vooral veel plezier tijdens deze trainingsdagen. Ze zette alvast de 2 bestuursleden Wim Snoep en John Verbraeken in het zonnetje, deze heren van het eerste uur, nemen na deze editie helaas afscheid. Ze geven hun taken door aan de volgende generatie. En fijn dat er dit jaar weer genoeg vrijwilligers zijn die deze editie kunnen ondersteunen, want zonder vrijwilligers geen voetbalschool. Dit kan niet vaak genoeg benadrukt worden.
De deelnemers werden toegejuicht tijdens het defilé langs de kantine, wat een mooi begin! Het enthousiasme straalde er vanaf. Toen iedereen vervolgens langs de lijn opgesteld stond kon de warming-up gestart worden.  Deze werd verzorgd door de eerste gasttrainers van deze week, Dennis de Nooijer en Alexander van Keulen. Naast deze heren waren er natuurlijk meer trainers vandaag. Ook oud-hoofdtrainers Perry Snoep, Peter van Poortvliet en Ko Stoutjesdijk waren vandaag te gast om de kinderen hun trainingservaring over te brengen.
De kinderen hadden zich goed ingezet, dit zag je terug bij de lunch, want de kantinevrijwilligers konden het brood niet aangesleept krijgen. Ook de worsten die jaarlijks op de maandag worden geserveerd namen gretig aftrek. Bij de EHBO waren enkele blessures gemeld, maar vaak met koeling of een pleister konden de spelers weer terug het veld op.
Trainer Dennis de Nooijer zette vandaag in op de techniek. Hij kon de kinderen goed motiveren om zijn tips aan te nemen en door te voeren in hun spel/techniek. Wat ook opviel was dat hij heel snel alle namen van de jongens en meisjes wist en hen dus goed persoonlijke tips kon geven. Trainer Alexander van Keulen gaf achteraf aan dat er zeker talent rondloopt hier op Tholen! Mooi compliment voor onze deelnemers aan de voetbalschool. 
Gedurende de dag waren er naast de zon ook regelmatig wat buien, gelukkig kon dat de deelnemers en de trainers niet deren en gingen ze goed door met hun trainingen. Zonder verdere bijzonderheden werd deze prima eerste dag moe, maar voldaan om 16 uur afgesloten. Op naar dag 2!

Related Posts

𝘿𝙖𝙜 𝟯 𝘿𝙖𝙜 𝙫𝙖𝙣 𝙝𝙚𝙩 𝙤𝙣𝙗𝙚𝙥𝙚𝙧𝙠𝙩 𝙨𝙥𝙤𝙧𝙩𝙚𝙣

De laatste dag met het mooie zonnetje van de vorige dag begonnen. Onder dit zonnetje begonnen onze 2 eerste gasttrainers van de dag met de warming up….

dag 2

Errol Refos was de derde gasttrainer van de Voetbalschool. Hij verzorgde ook de warming-up waardoor de deelnemers goed van start konden met hun 2e intensieve dag vol met…

inschrijven zitten vol

de inschrijvingen voor de voetbalschool zijn gestopt. mocht u vragen hebben of op onze reservelijst willen stuur dan een mail naar info@stichtingvoetbalschool.nl

de inschrijvingen voor de 17e editie van de voetbalschool

de voorbereidingen voor de voetbalschool zijn weer in volle gang en het voetbalseizoen is ook weer begonnen. In de herfst vakantie van 24 t/m 26 oktober is…

Dag 3 Dag van het onbeperkt sporten

Wat een drukte van jewelste aan de poorten van NOAD’67 door de jaarlijkse lege flessenactie. De deelnemers van de Voetbalschool hadden hun best gedaan om zoveel mogelijk…

Voetbalschool 2021 Dag 2

Wiljan Vloet verzorgde dinsdagochtend op een speelse manier een erg intensieve warming-up. Hij was duidelijk te horen voor ruim 100 kinderen op de volledige zijlijn. Wiljan verzorgde…