dag 1

Jaaaaaa de voetbalschool is weer gestart, dit jaar met 105 zeer enthousiaste deelnemers. De burgemeester opende de 17e editie en wenste iedereen heel veel sportiviteit en vooral veel plezier tijdens deze trainingsdagen. Ze zette alvast de 2 bestuursleden Wim Snoep en John Verbraeken in het zonnetje, deze heren van het eerste uur, nemen na deze editie helaas afscheid. Ze geven hun taken door aan de volgende generatie. En fijn dat er dit jaar weer genoeg vrijwilligers zijn die deze editie kunnen ondersteunen, want zonder vrijwilligers geen voetbalschool. Dit kan niet vaak genoeg benadrukt worden.
De deelnemers werden toegejuicht tijdens het defilΓ© langs de kantine, wat een mooi begin! Het enthousiasme straalde er vanaf. Toen iedereen vervolgens langs de lijn opgesteld stond kon de warming-up gestart worden.  Deze werd verzorgd door de eerste gasttrainers van deze week, Dennis de Nooijer en Alexander van Keulen. Naast deze heren waren er natuurlijk meer trainers vandaag. Ook oud-hoofdtrainers Perry Snoep, Peter van Poortvliet en Ko Stoutjesdijk waren vandaag te gast om de kinderen hun trainingservaring over te brengen.
De kinderen hadden zich goed ingezet, dit zag je terug bij de lunch, want de kantinevrijwilligers konden het brood niet aangesleept krijgen. Ook de worsten die jaarlijks op de maandag worden geserveerd namen gretig aftrek. Bij de EHBO waren enkele blessures gemeld, maar vaak met koeling of een pleister konden de spelers weer terug het veld op.
Trainer Dennis de Nooijer zette vandaag in op de techniek. Hij kon de kinderen goed motiveren om zijn tips aan te nemen en door te voeren in hun spel/techniek. Wat ook opviel was dat hij heel snel alle namen van de jongens en meisjes wist en hen dus goed persoonlijke tips kon geven. Trainer Alexander van Keulen gaf achteraf aan dat er zeker talent rondloopt hier op Tholen! Mooi compliment voor onze deelnemers aan de voetbalschool. 
Gedurende de dag waren er naast de zon ook regelmatig wat buien, gelukkig kon dat de deelnemers en de trainers niet deren en gingen ze goed door met hun trainingen. Zonder verdere bijzonderheden werd deze prima eerste dag moe, maar voldaan om 16 uur afgesloten. Op naar dag 2!

Related Posts

π˜Ώπ™–π™œ 𝟯 π˜Ώπ™–π™œ 𝙫𝙖𝙣 π™π™šπ™© π™€π™£π™—π™šπ™₯π™šπ™§π™ π™© 𝙨π™₯π™€π™§π™©π™šπ™£

Alweer de laatste dag van de voetbalschool! Met een fris windje werd de warming-up gestart door onze gasttrainer in de ochtend. Marcel Meeuwis maakte er een feestje…

D𝚊𝚐 𝟸 πšŸπšŠπš— 𝚍𝚎 πš…πš˜πšŽπšπš‹πšŠπš•πšœπšŒπš‘πš˜πš˜πš• πš£πš’πš πšŽπš› πš πšŽπšŽπš› πš˜πš™

π™·πšŽπš πš‹πšŽπšπš˜πš— πšŸπš›πš’πš“ πšπš›πš’πšœ πš’πš— 𝚍𝚎 πš˜πšŒπš‘πšπšŽπš—πš, πš–πšŠπšŠπš› πšπšŽπš•πšžπš”πš”πš’πš πš”πš πšŠπš– 𝚍𝚎 πš£πš˜πš— 𝚐𝚘𝚎𝚍 πšπš˜πš˜πš›! π™Ώπš›πš’πš–πšŠ πšŸπš˜πšŽπšπš‹πšŠπš•πš πšŽπšŽπš›, πšŠπš•πš•πšŽπšŽπš— πšŸπš˜πš˜πš› 𝚍𝚎 πšπš˜πšŽπšœπšŒπš‘πš˜πšžπš πšŽπš›πšœ 𝚠𝚊𝚜 𝚍𝚎 πš πš’πš—πš πš—πš˜πšπšŠπš• πšœπš—πš’πš“πšπšŽπš—πš. π™ΆπšŠπšœπšπšπš›πšŠπš’πš—πšŽπš› πšπš˜πš‹πšŽπš›πš…

Dag 1 van de 18eΒ editie van de voetbalschool

Nadat wethouder Frank Hommel de 18e editie van de voetbalschool officieel had geopend, verzorgde oud-speler van Sparta Mourad Mghizrat de warming-up. De 90 deelnemers hadden zich verdeeld over…

de eerste gasttrainers

We zijn trots dat we de eerste namen kunnen vrijgeven van de gasttrainers die we mogen ontvangen op onze 18e editie! Maandagochtend start π™Όπš’πšŒπš‘πšŽπš• π™±πš›πšŽπšžπšŽπš› als eerste…

π‘«π’‚π’ˆ 𝒗𝒂𝒏 𝒉𝒆𝒕 π’π’π’ƒπ’†π’‘π’†π’“π’Œπ’• 𝒔𝒑𝒐𝒓𝒕𝒆𝒏

We organiseren dit op woensdag 18 oktober 2023 in Sint Philipsland tijdens de 18e editie van de voetbalschool. Waarbij er dus ook sporters en niet-sporters met een…

π˜Ώπ™–π™œ 𝟯 π˜Ώπ™–π™œ 𝙫𝙖𝙣 π™π™šπ™© π™€π™£π™—π™šπ™₯π™šπ™§π™ π™© 𝙨π™₯π™€π™§π™©π™šπ™£

De laatste dag met het mooie zonnetje van de vorige dag begonnen. Onder dit zonnetje begonnen onze 2 eerste gasttrainers van de dag met de warming up….