dag 2

Errol Refos was de derde gasttrainer van de Voetbalschool. Hij verzorgde ook de warming-up waardoor de deelnemers goed van start konden met hun 2e intensieve dag vol met mooie trainingen. Errol gaf training met passie, trainde de deelnemers op aanval met verdedigingsvorm waar veel conditie en techniek voor nodig was. Hij gaf goede tips en ook Errol zag weer volop talenten. Ze namen zijn tips serieus.

Onder een mooi opkomend zonnetje die we na gisteren wel verdiend hebben werd er op het andere veld door Wessel van Mitch bootcamp een training verzorgd op het gebied van kracht en teambuilding. Deze onderwerpen van het voetbal zijn vaak onderbelicht naar zeer zeker niet onbelangrijk.

Na deze intensieve ochtend met door de trainers van de voetbalschool gegeven trainingen van Mikvormen, partijvormen en pass- en trapvormen was het tijd voor de lunch. Deze werd door de dames van de kantinedames samen met de aanwezige moeders verzorgd in een lekker broodje kroket of frikandel.

Na de lunch werd het weer al maar beter met een heel mooi zonnetje boven het sportveld, in de middag werd de training van Errol vervangen door een mooie estafette-vormen waar de deelnemers fanatiek werkten aan hun conditie. De opgedane energie van de lunch was hierbij nodig, want dit koste iedereen de nodige energie.

Morgen nog de laatste dag van de voetbalschool voor dit jaar. Het belooft weer een hele mooie en zonnige dag te worden. Ook verwelkomen we morgen weer de deelnemers van de dag van het onbeperkt sporten. Wij zijn ook wel heel benieuwd hoeveel flessen er dit jaar weer verzameld zijn en wie er met de mooie prijzen van door gaat.

Tot morgen!

Related Posts

inschrijvingen voetbalschool 2023 gestart

Via onderstaande link kan er weer ingeschreven worden voor de voetbalschool: https://forms.gle/yvY8qnJdT8oYVoQ8A

Start inschrijvingen

Dit jaar is het weer voetbalschool van 16 t/m 18 oktober 2023. We kunnen alvast de eerste naam van een gasttrainer aan jullie geven. Dit jaar komt…

π˜Ώπ™–π™œ 𝟯 π˜Ώπ™–π™œ 𝙫𝙖𝙣 π™π™šπ™© π™€π™£π™—π™šπ™₯π™šπ™§π™ π™© 𝙨π™₯π™€π™§π™©π™šπ™£

De laatste dag met het mooie zonnetje van de vorige dag begonnen. Onder dit zonnetje begonnen onze 2 eerste gasttrainers van de dag met de warming up….

dag 1

Jaaaaaa de voetbalschool is weer gestart, dit jaar met 105 zeer enthousiaste deelnemers. De burgemeester opende de 17e editie en wenste iedereen heel veel sportiviteit en vooral…

inschrijven zitten vol

de inschrijvingen voor de voetbalschool zijn gestopt. mocht u vragen hebben of op onze reservelijst willen stuur dan een mail naar info@stichtingvoetbalschool.nl

de inschrijvingen voor de 17e editie van de voetbalschool

de voorbereidingen voor de voetbalschool zijn weer in volle gang en het voetbalseizoen is ook weer begonnen. In de herfst vakantie van 24 t/m 26 oktober is…