Voetbalschool met oa Dries Roelvink en Wim Kieft.

Zaterdag 18 oktober is de aftrap voor de 10e editie van de Voetbalschool van NOAD’67. Een dag extra met een compleet programma, waaraan als extraatje de bekerwedstrijd NOAD’67 tegen Topklasser Hoek is toegevoegd.

Zaterdag 18 oktober is de aftrap voor de tiende editie van de Voetbalschool NOAD’67. Een extra dag ter gelegenheid van dit jubileum. Het programma voor 18 oktober kent als extraatje de bekerwedstrijd NOAD’67 tegen Topklasser Hoek. Aanvang van deze wedstrijd is 14.00 uur.

Direct na afloop van deze wedstrijd, 16.00 uur, speelt een team van de Voetbalschool tegen FC de Rebellen. Fc de Rebellen is een team bestaande uit oud profvoetballers die tijdens hun carrière nogal opvielen door hun opvallende gedrag. Ergens niets van zeggen druist in tegen hun gevoel voor rechtvaardigheid. Ze haalden dan ook geregeld de woede op hun hals van trainers, managers en bestuurders. Soms ook van collega’s en de media. Maar ze werden en worden voor altijd op handen gedragen door hun supporters… omdat ze er altijd voor gaan. Altijd!
Trainer John de Wolf van Fc de Rebellen heeft de volgende spelers opgeroepen voor deze wedstrijd: Glenn Helder (oud-speler van oa Arsenal), Ricky vd Berg (oa ADO-Den Haag en Sparta Rotterdam), Marcel Meeuwis (oa Borussia Mönchengladbach en Feyenoord), John Williams (RTL coryfee en oud voetballer bij NOAD’67), Theo Lucius (PSV en Feyenoord), keeper Dennis Gentenaar (Ajax en NEC), René van Dieren (Excelsior en Feyenoord), Regillio Vrede (Roda JC en FC Groningen) en Wim Kieft (Ajax, PSV, Torino, Pisa en Bordeaux en 43 voudig international).

Na afloop van deze wedstrijd zal er een heuse persconferentie met oa John de Wolf en Glenn Helder olv Gerard Noorthoek gehouden worden. En je mag er vanuit gaan dat deze Rebellen dan wel een antwoord gaan geven waar menig bestuurder, trainer of manager de wenkbrauwen van zal fronsen.
Een wedstrijd die je als voelbalsupporter niet mag missen.
Na afloop van deze beide wedstrijden zal er een feestavond gehouden worden met medewerking van DJ Wesley en met om 21.00 uur een optreden van Dries Roelvink.
Dries Roelvink werd op nieuwjaarsdag 1959 in ’t hartje van de Jordaan geboren. Een kweekvijver voor alle volkszangers van Nederland. Op zijn achttiende jaar tekende Dries bij FC Amsterdam een drie jarig profcontract.
Tijdens zijn voetbal carrière zong Dries al graag na de wedstrijden, in het spelershome, en op feesten en partijen.

Vanaf de dag dat hij een talentenjacht won ruilde hij zijn voetbalschoenen in voor een microfoon.
Kort daarna tekende hij zijn eerste platencontract. Zijn eerste hit ’Maria Magdalena’ stond weken lang hoog in de hitparade.
Negen CD albums en 43 singles heeft hij tot nu toe op zijn naam staan. Een optreden van Dries Roelvink is een overweldigende gebeurtenis die op 18 oktober tijdens de feestavond een nieuwe mijlpaal zal kennen.

 

Reacties uitgeschakeld.